Streetball workout

A streetball edzések megalkotásánál egy dolog lebegett a szemünk előtt, hogy azok, akik részt vesznek edzéseinken fizikálisan jobb játékossá váljanak a kosárpályán.

Fókuszban a stabilitás

Az edzés fókuszában az erő, állóképesség, stabilitás fejlesztése áll. Az edzések alkalmával a kosárlabdában előforduló mozdulatokat végzünk változó ellenállással, így ezeket a mozdulatokat megtanuljuk dinamikusabban végrehajtani, miközben a folyamatos gyakorlással a kivitelezés egyre energiatakarékosabbá válik.

Javítás és megelőzés

Rehabilitáció, prevenció- A kosárlabdára jellemző rövid sprintek, agresszív kitámasztások, ugrások nem kímélik testünket, az edzéseken fontos szerepet kap, hogy ezeket a hatásokat ellensúlyozzuk, így megnövelve a kosárlabdázással eltöltött évek számát.

Gyorsaság növelés

A gyors reakcióidő, gyors döntéshozás kulcsfontosságúak játék közben, így a foglalkozásokon természetesen ezeket is fejlesszük.

Bárki elkezdheti

Függetlenül korosztálytól, poszttól, játéktudástól mindenkit várunk az órákon, akik készen állnak arra, hogy keményen megdolgozzanak azért, hogy jobb játékos váljon belőlük.