Street workout

A testedzés egyik legújabb módja a forradalmi street workout, amely a saját testsúlyos, azaz a calisthenics edzések legszabadabb formája. Válassz a több ezer gyakorlat közül és légy te is részese az egyik legdinamikusabban fejlődő sportnak!

Használd a tested!

A saját testsúllyal történő edzés az összes ma ismert edzésforma legősibb alapja. Segítségével súlyzók nélkül mozgatható át a test összes izomcsoportja. A street workout alapjai között megtalálhatóak olyan alapgyakorlatok is, mint a fekvőtámasz, a guggolás, vagy a húzódzkodás. A calisthenics gyakorlatok közül több megtalálható már az általános iskolai testnevelés órákon is és szinte minden sportág erőnléti edzésein is használják ezeket kiegészítésként.

A gyakorlatok elvégzéséhez minimális számú eszköz szükséges, ezek többsége pedig különböző magasságú és szélességű rudakból áll. Idővel, kellő mennyiségű gyakorlással és a különböző technikák elsajátításával olyan gyakorlatok elvégzésére is képes leszel, mint a muscle-up, a kézenállás, vagy a zászló.

Szabadság és bátorság

A street workout gyakorlatokkal minden eddiginél szabadabbra engedheted a fantáziád. A street workoutot nemtől és kortól függetlenül bárki elkezdheti. Használd saját testsúlyodat izmaid növeléséhez, alakod formálásához, vagy akár fogyáshoz! A RAGE Budapestben az évnek azon szakaszában is edzheted a tested, amikor a szabadtéri edzés a hideg, vagy éppen az eső miatt nem lehetséges.

Fiatalos közösség

Légy tagja egy új hullámos fiatal közösségnek, ahol a gyakorlatok elsajátítása is könnyebb. A RAGE Budapestben szakképzett edzőktől tanulhatod meg a street workout alapjait, vagy az ő segítségükkel fejlesztheted a lehető leghatékonyabbra a szabad saját testsúlyos edzés minden egyes gyakorlatát! Használd ki a tested minden porcikáját, hogy fitten és jó erőnlétben tartsd!

Beltéri street workout park

A RAGE Budapest Magyarország első beltéri street workout parkja, ahol a hidegebb és csapadékosabb hónapokban, valamint a tikkasztó hőségben is kedvedre hódolhatsz szenvedélyednek. Jó hangulatú, fiatalos közösségben és szakképzett edzők társaságában sajátíthatod el akár a több ezer gyakorlat bármelyikét, annak érdekében, hogy sérülésmentesen és precízen dolgozhass a saját testsúlyod, a rudak és az állványok segítségével.